de vrouw achter Designita

Foto Anita

Ik zal me even voorstellen , de vrouw achter Designita.

Mijn naam is Anita van Bommel, ik ben getrouwd en heb drie volwassen kinderen.
Mijn leven lang heb ik in de zorg gewerkt, ziekenhuis, ouderenzorg en de laatste  6 jaren op zorgboerderij de Hagert in Leur, alwaar ik nog steeds met veel plezier werk.

Mijn creativiteit met de naaimachine loopt als een rode draad door mijn leven, vandaar de rode draad in mijn Designita logo. Als 18-jarige zat ik al achter de naaimachine en m.b.v vele andere creatieve mensen heb ik mezelf het kleding naaien aangeleerd. Maar dit was voor mij niet voldoende, ik wilde méér ! Daarom ben ik een coupeuse opleiding gaan volgen aan de modevakschool , waar ik wekelijks nog steeds met heel veel plezier naar toe ga. Costumièrediploma heb ik in 2013 gehaald, evenals de textiele warenkennis. In juni dit jaar zal ik examen coupeuse 1 gaan doen,waarna coupeuse 2 ook weer dichterbij komt.

Het is altijd al een droom van mij geweest om mijn creativiteit met anderen te delen en over te kunnen brengen, kledingproblemen op te lossen en van een lap stof weer iets te maken, zowel kleding als woonaccessoires . Alles wat met de naaimachine gemaakt kan worden is voor mij een groot plezier !

Ik hoop dat ik met mijn bedrijf Designita veel mensen enthousiast kan maken om weer achter de naaimachine te kruipen voor dit o zo mooie vak !!!!

Creatieve groet , Anita

 

 

Geef een reactie