Voor kleine kledingreparaties kunt u ook terecht bij Designita, denk hierbij aan zomen inkorten, uitleggen, losse naden, rits vervangen e.d. U krijgt vooraf prijsopgave.

Heeft u een kledingstuk waaraan kleine veranderingen het draagplezier kunnen   vergroten? Designita denkt graag met u mee.

2013-01-16 12.24.00

Kleding aanpassen omdat de mobiliteit verminderd is ? Wilt u ook leuke kleding die lekker zit als u in een rolstoel zit ? Designita helpt u graag om uw problemen op te lossen. Dankzij jarenlange ervaring in de ouderenzorg is het voor mij mogelijk ook vanuit de praktische kant een probleem te benaderen.  Neemt u gerust contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Of bent u bedlegerig geworden en zou het prettig zijn als de bestaande kleding aangepast wordt, waardoor het aan,- en uitkleden gemakkelijker gaat. Hierbij kunt u bijv. denken aan het veranderen van blousen,overhemden, pyjamajasjes e.d waarbij in het achterpand ook een sluiting,of een overslag komt. Veel kledingstukken zijn goed aan te passen, waardoor de noodzaak dure,nieuwe aangepaste kleding te kopen verminderd wordt.